Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                       Ελευσίνα 19/9/2013
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                Αρ.Πρ. : 328
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας                               ΠΡΟΣ:
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή                                      ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
19200 Ελευσίνα
Πληρ. :Ιακώβου Νένα
Τηλ: 6948-566258, 6909-099055
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Δυτ. Αττικής και οι παρευρισκόμενοι στη Γ.Σ. στις 19/9/13 καταγγέλλουν-καταδικάζουν την προμελετημένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καθώς και την τραμπούκικη δολοφονική επίθεση της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Σε μία περίοδο που η επίθεση ενάντια στο λαό δυναμώνει, που χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται και το δικαίωμα των νέων στη μόρφωση τσακίζεται, οι φασιστικές οργανώσεις που παρουσιάζονται δήθεν “αντισυστημικές” φανερώνουν με τέτοιες ενέργειες το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτοί που χτυπάνε εργάτες και νέους αγωνιστές, είναι εχθροί του λαού, δεκανίκι του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τις απειλές και την τρομοκρατία μπορούν να σπείρουν το φόβο, την υποταγή και να ανακόψουν τους αγώνες των εργαζομένων.
Ο λαός και η νεολαία οφείλουν να δώσουν αποστομωτική απάντηση στους πολιτικούς απογόνους του Χίτλερ, των δοσίλογων ταγματασφαλιτών και της χούντας, παλεύοντας μέσα από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, γενικότερα μέσα από μορφές συλλογικής κι αγωνιστικής συγκρότησης του λαού μας, και βάζοντάς τους στο περιθώριο και την απομόνωση.
Οι εκπαιδευτικοί έχουμε ευθύνη ν’ αποκαλύψουμε στους μαθητές το ρόλο τους, να μην τους παραδώσουμε στα δόντια του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Καλούμε τους συναδέλφους ν’ ανοίξουν με θάρρος τη συζήτηση μέσα στην τάξη για το ρόλο του φασισμού, για τον πραγματικό χαρακτήρα της ΧΑ.
Ας πάρουμε όλοι θέση.

«ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!»


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                   ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.