Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 23-25/9


  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 23/9/2013 στις 12.30 από κοινού με την ΟΛΜΕ αλλά και σε κάθε άλλη παρόμοια συγκέντρωση σε όλη την Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό το Δ.Σ. κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες του απογευματινού κύκλου) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.
  • 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Την Τρίτη συμμετέχουμε μαζικά στο πανεργατικό συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ 10.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος , καθώς και στα κατά τόπους συλλαλητήρια. Την ίδια ημέρα συμμετέχουμε στις παραστάσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα (για την Αττική 7.00 π.μ. στην Περ/κή Δ/νση Αττικής, Τσόχα 15-17, Αθήνα) ενάντια στις αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών. Παρόμοιες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
  • Πανελλαδικό συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στα Προπύλαια καθώς και στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ, στην πλατεία Συντάγματος στις 6:00 μμ.
  • Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου (δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας) όπου θα αποφασιστεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων. Οι αποφάσεις θα πρέπει να στέλνονται άμεσα στη Δ.Ο.Ε. ώστε το Δ.Σ. να τις συνεκτιμήσει με τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία και να προχωρήσει στην εκτίμηση για την πραγματοποίηση Ολομέλειας Προέδρων.

    ΔΣ ΔΟΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.