Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ, μετά από επικοινωνία που είχαμε με εκπροσώπους της, μας έδωσε την παρακάτω προσφορά έκπτωσης εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Αττικής, στα λεωφορεία της εταιρείας.




Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος θα παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με μειωμένη τιμή που απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς (η έκπτωση της  είναι της τάξης του 40%). Οι τιμές σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι αυξημένες κατά 10% λόγω της αύξησης του ΦΠΑ από 13% στο 23% και διαμορφώνονται ως εξής:

Αθήνα - Μέγαρα: 109€
Αθήνα - Νέα Πέραμος: 99€
Αθήνα - Βίλλια: 143€
Αθήνα - Ερυθρές: 154€

Επίσης, θα υπάρχει και η δυνατότητα ώστε οι εκπαιδευτικοί να προμηθευτούν με υπηρεσιακό σημείωμα για έκπτωση 25% επί της τιμής του εισιτηρίου σε κάθε διαδρομή (η έκπτωση σε αυτή την περίπτωση είναι εμφανώς μικρότερη). 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και καλή σχολική χρονιά!




Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προμηθευτούν την μηνιαία κάρτα, χρησιμοποιούν την αίτηση που επισυνάπτεται και επικοινωνούν με τον κο Κίμωνα Δήμογλη στο τηλέφωνο 6973662963, για να την καταθέσουν και να προμηθευτούν την μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών της διαδρομής που θα επιλέξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.