Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ = ΕΛΠΙΔΑ»

Συναδέλφισσες –οι,

ενημερωθήκαμε από μέλη του Συλλόγου μας για την επίσκεψη της  αντιδημάρχου κ. Οικονόμου και της κ. Κιάμου σε διευθυντές δημοτικών σχολείων του Δήμου Ελευσίνας προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη δράση της εταιρείας «Θεραπεία = Ελπίδα» και να τους μεταφέρουν το αίτημα να διανεμηθούν ενημερωτικά σημειώματα σχετικά με την εν λόγω εταιρεία στους/ στις μαθητές-τριες και στις οικογένειές τους μέσω των δημόσιων σχολείων.

Εγείρονται ερωτήματα σχετικά με εταιρείες που
ασχολούνται με παιδαγωγικά θέματα και προσπαθούν να εισχωρήσουν στα σχολεία επιχειρώντας να υποκαταστήσουν αρμόδιους δημόσιους φορείς και τις υποχρεώσεις του Υπουργείου Παιδείας προς το μαθητικό πληθυσμό. Το Δ.Σ του Συλλόγου έχει υποβάλει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τον Δήμαρχο Ελευσίνας, τα οποία σας κοινοποιούμε.

Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων να μην αποφασίσουν και διανείμουν κανένα τέτοιου είδους έντυπο αν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα και δεν μελετηθεί το συγκεκριμένο θέμα.



ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ = ΕΛΠΙΔΑ»

Κύριε δήμαρχε,

Ενημερωθήκαμε από μέλη του Συλλόγου μας για την επίσκεψη της αντιδημάρχου κ. Οικονόμου και της κ. Κιάμου σε διευθυντές δημοτικών σχολείων του Δήμου Ελευσίνας προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη δράση της εταιρείας «Θεραπεία = Ελπίδα» και να τους μεταφέρουν το αίτημα να διανεμηθούν ενημερωτικά σημειώματα σχετικά με την εν λόγω εταιρεία στους/ στις μαθητές-τριες και στις οικογένειές τους μέσω των δημόσιων σχολείων.

Δεδομένης της συνεργασίας σας με τη συγκεκριμένη εταιρεία, το έργο της οποίας σχετίζεται με παιδαγωγικά ζητήματα της αρμοδιότητάς μας, θα θέλαμε να μας απαντήσετε  στα παρακάτω σχετικά ερωτήματα.

Από ποια επιστημονική ομάδα υπογράφονται οι γνωματεύσεις – αξιολογήσεις των μαθητών και ποια η ισχύς τους για το δημόσιο σχολείο;
Περιλαμβάνεται ο φορέας στον σχετικό κατάλογο των εγκεκριμένων δομών από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου για γνωματεύσεις –αξιολογήσεις;
Πώς διασφαλίζονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται απ’ τη διαδικασία;
Πρόκειται για μη κερδοσκοπική εταιρεία;
Με ποια κριτήρια και διαδικασία επιλέχθηκε η συνεργασία με τον συγκεκριμένο φορέα;


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΡΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.