Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ Δ/ΝΤΩΝ-ΝΤΡΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ελευσίνα 25/ 11 /2014
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αρ.Πρ. : 143
ΕΔΡΑ: 7ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας

Νικόλαου Νέζη 56
ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΔΟΕ
(πρώην Θεοτοκοπούλου)

Πληρ. :Ιακώβου Νένα

Τηλ: 6909-099055
ΚΟΙΝ: Κα ΝΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, Alfavita




Οι διευθυντές/ντριες των Μεγάρων και Ν. Περάμου, Μαρία Παπαηλία, Μιχάλης Ξυδιάς, Γεώργιος Βασιλειάδης, Ελένη Κάγια, Χρήστος Ξηντάρας, Αικατερίνη Μαγγίνα, Κωνσταντίνος Γεωργούλης, Νικόλαος Λάμψας, Ελευθερία Καλαϊντζή, Παναγιώτα Ρεντούμη, με κοινό τους έγγραφο που εστάλη από την προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση της αξιολογήτριας κ. Νίκα (!) και από την ηλεκτρονική διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής (!) δηλώνουν δημόσια στο Δ.Σ. του σωματείου Εκπαιδευτικών ΠΕ Δυτικής Αττικής, στα μέλη του καθώς και στο Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δίκτυο Alfavita ότι:



  1. Συμμετείχαν στις προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών (ΠΔ 152 Π.Δ. 152/05-11-2013) και ενημερώθηκαν για τα σχέδια δράσης της αυτοαξιολόγησης (ΑΕΕ) με ενδεικτικό σχέδιο δράσης την αντιμετώπιση του bullying, αντί να συνταχθούν με τον κλάδο και να δηλώσουν συμμετοχή στην απεργία-αποχή ακολουθώντας την με α.π. 1201/31-10-2014 απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ την οποία εξωδίκως κοινοποίησε στους κκ Υπουργούς Παιδείας και Οικονομικών.



  1. Δεν ενημέρωσαν το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Δυτικής Αττικής για τις ενέργειες εφαρμογής της ατομικής αξιολόγησης και της αυτοαξιολόγησης σε περιοχή ευθύνης του σωματείου παρά το γεγονός ότι οι 8 εξ αυτών είναι μέλη του οι 4 εξ’ αυτών είναι νυν και πρώην συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ, πρώην μέλη Δ.Σ, και μεταξύ αυτών 2 διατελέσαντες πρόεδροι του Συλλόγου.



  1. Εμμέσως πλην σαφώς, αποστέλλοντας το έγγραφό τους μαζί με αυτό της αξιολογήτριας κ. Νίκα από την προσωπική της ηλεκτρονική διεύθυνση, συντάσσονται με την αξιολογήτριά τους, ενώ εγκαλούν το σωματείο γιατί υλοποιεί την απόφαση της 83ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ και των αποφάσεων των Γ.Σ του συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε ότι το σωματείο κατήγγειλε την αξιολογήτρια κ.Νίκα και ζήτησε τη διαγραφή της εάν τυχόν είναι μέλος κάποιου πρωτοβάθμιου σωματείου.

Επίσης να ενημερώσουμε τους/ τις συναδέλφους/ισσες ότι οι εν λόγω διευθυντές/ντριες δεν προσήλθαν σε πρόσκληση του σωματείου για ενημέρωση και συντονισμό του κλάδου εν όψει της μάχης ενάντια στην αξιολόγηση και την αυτοαξιολόγηση (απεργία αποχή, ετήσιος προγραμματισμός, σχέδια δράσης κ.α.).

Δεδομένου ότι έστειλαν το έγγραφό τους, στο Δ.Σ, την Τρίτη 25/11/14 λίγα λεπτά πριν την προκηρυγμένη στάση εργασίας του σωματείου ενάντια στην αξιολόγηση (παρά το γεγονός ότι έχει ημερομηνία 21/11/14) και αύριο Τετάρτη 26/11/14 έχει συγκληθεί Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θεωρούμε πως η ευτυχής αυτή συγκυρία μας δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δοθούν δια ζώσης και δημοσίως περαιτέρω διευκρινίσεις εκατέρωθεν. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


            
                    ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                                      ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.