Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 5-12-13 ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Να αποτρέψουμε το επιμορφωτικό σεμινάριο της αυτοαξιολόγησης για την
Ειδική Αγωγή
Όλοι – όλες στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 5-12-13 στις 8.00

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Δυτικής Αττικής υλοποιώντας τις αποφάσεις τόσο της τελευταίας όσο και προηγούμενων Γενικών Συνελεύσεων, σχετικά με την προσπάθεια επιβολής της αξιολόγησης από το Υπουργείο Παιδείας:

  • κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας επιπρόσθετη της Δ.Ο.Ε την Πέμπτη 5-12-2013 και καλεί όλους και όλες σε συγκέντρωση στο υπουργείο παιδείας με στόχο τη ματαίωση διεξαγωγής του σεμιναρίου αυτοαξιολόγησης για την Ε.Α.
  • ενεργοποιεί αποφάσεις της ΔΟΕ με αρ. πρωτ. 398 και ημερ. 13/11/13, με αρ. πρωτ.437 και ημερ. 26/11/2013 για επιπρόσθετη 3ωρη στάση 11.00 – 14.00 σε περίπτωση που η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο εξελίσσεται και απαιτείται να παραμείνουμε
  • καλεί τους συλλόγους Π.Ε της Αττικής να κάνουν αντίστοιχο αγωνιστικό σχεδιασμό
Συνάδελφε – Συναδέλφισσα ήρθε η ώρα να συμβάλουμε κι εμείς στην αποτροπή της αξιολόγησης και να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο αλλά και να προστατέψουμε την εργασία μας. Το τελευταίο 10ήμερο διεξάγεται μια μάχη από άκρη σε άκρη της χώρας.

Από τη Σύρο, τη Χαλκιδική και την Κομοτηνή όπου τα αντίστοιχα σεμινάρια ματαιώθηκαν, τις δυναμικές παρεμβάσεις στη Ρόδο, στα Χανιά, στη Μυτιλήνη ο αγώνας δυναμώνει.

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.