Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                      Ελευσίνα : 17-12-2013
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                              Αρ.Πρ. : 377
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή
19200 Ελευσίνα                                                                 ΠΡΟΣ: Μέλη Συλλόγου,
Πληρ. :Ιακώβου Νένα                                                         Δ.Σ. ΔΟΕ, Σχ.Συμβούλους




Συνάδελφοι/ισσες,

Την Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2013 και ώρα 12:00- 14:00, προγραμματίζεται από τη Σχολική Σύμβουλο Νίκα Βαρβάρα στα Μέγαρα "σεμινάριο" στελεχών της εκπαίδευσης για την προώθηση της αυτοαξιολόγησης. Με βάση τα νέα δεδομένα, αυτό θα είναι το πρώτο σεμινάριο που επιχειρείται να γίνει στην Αττική. Πρέπει να μπλοκαριστεί και να ακυρωθεί! [Σημειώνουμε ότι ήδη σε όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Λέσβο, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ημαθία, Ρόδο, Σύρο κ.α.) οι συνάδελφοί μας με μαζικές, μαχητικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις έχουν ματαιώσει τα "σεμινάρια" της ντροπής].

Το "σεμινάριο" αυτό σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης (28/11/2013) και την απόφαση της ΔΟΕ (αρ. 257, 26/11/2013) θα το ματαιώσουμε και θα το ακυρώσουμε συλλογικά.

Γι’ αυτό:

  • Προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας (11:00-14:00) την Παρασκευή 20 /12/2013. Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΟΕ με απόφασή της, που επισυνάπτουμε, έχει εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας για την ίδια ημέρα για τις τρεις πρώτες ώρες (8 – 11 π.μ.). Δεδομένου ότι οι δυο στάσεις εργασίας αφορούν το εργασιακό ωράριο, καλύπτουν πλήρως τους συναδέλφους του συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

  • Καλούμε τους συναδέλφους/ισσες Διευθυντές/ριες των σχολείων μας να μην πάρουν μέρος στα σεμινάρια της αυτοαξιολόγησης, αφού καλύπτονται συνδικαλιστικά από τη στάση εργασίας που προκηρύσσει ο Σύλλογος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας του προγραμματισμένου σεμιναρίου, τροποποιείται, αντίστοιχα, και η ημερομηνία της στάσης εργασίας.


ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                                ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                         ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.