Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                            Ελευσίνα  3-3-2014
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                    Αρ.Πρ. : 27
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας                  
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή                                       
19200 Ελευσίνα                                                                   ΠΡΟΣ: μέλη Συλλόγου
Πληρ. :Ιακώβου Νένα                                                                         


Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Λαμβάνοντας υπόψη:
1.      Τα υποδείγματα πρακτικών ενάντια στην αυτοαξιολόγηση που πρότεινε ο τοπικός Σύλλογος,  αλλά και προσφάτως  η Δ.Ο.Ε. στις 19/2/14  προς όλους τους συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .
2.      Τη γνωμοδότηση της νομικού συμβούλου της Δ.Ο.Ε. κυρίας Τσίπρα με την οποία τεκμηριώνεται και νομικά η θέση της Ομοσπονδίας περί μη συγκρότησης των ομάδων εργασίας.
3.      Τις 645 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή μας ενάντια στην αυτοξιολόγηση
4.      Το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκαν από τους συλλόγους εκπαιδευτικών τα σεμινάρια «επιμόρφωσης» των στελεχών της εκπαίδευσης για την αυτοαξιολόγηση
5.      Τις θέσεις που εκφράστηκαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και στις κατά τόπους συναντήσεις του Δ.Σ. με τους διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Δυτικής Αττικής καλεί τους συλλόγους διδασκόντων της περιοχής να συνεδριάσουν άμεσα, να υλοποιήσουν συντεταγμένα τις αποφάσεις του κλάδου ενάντια στην αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση και να μην συγκροτήσουν ομάδες εργασίας μέσω πρακτικών.

Συλλογικά και κινηματικά οι εκπ/κοί έχουμε στείλει «στον κάλαθο των αχρήστων» πάνω από πέντε σχέδια, διατάγματα και νόμους για την αξιολόγηση. Είναι η στιγμή να ολοκληρώσουμε  την απόκρουση άλλης μια απόπειρας να περάσουν το «σφαγείο» της αξιολόγησης. Να βάλουμε κι αυτό το «σχέδιο» στα αζήτητα.

Σας ενημερώνουμε πως για τις 13-14 Μαρτίου έχει προκηρυχθεί 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ψήφιση του Νομοσχεδίου του ΥΔΜΗΔ  το οποίο στο όνομα της ατομικής αξιολόγησης εισάγει την υποχρεωτική ποσόστωση. Με αυτόν τον τρόπο το 15% των Δημοσίων Υπαλλήλων, κάθε φορά, θα αποτελεί την ανεξάντλητη «δεξαμενή» των διαθεσιμοτήτων- απολύσεων του επόμενου διαστήματος.

Τέλος, στις 22 Μαρτίου απολύονται , έναν αιώνα μετά τις τελευταίες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων ,οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα πριν από 8 μήνες (σχολικοί φύλακες, καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και εργαζόμενοι σε Υπουργεία). 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                         ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.