Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                  Ελευσίνα 20-2-2014
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                       Αρ.Πρ. : 21
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή
19200 Ελευσίνα                                                  ΠΡΟΣ: μέλη του Συλλόγου
Πληρ. :Ιακώβου Νένα


Συνάδελφοι-ισσες, το ΔΣ του Συλλόγου μετά το επιτυχημένο εγχείρημα παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων των τελευταίων ετών και μετά από αιτήματά σας αποφάσισε να το επαναλάβει και φέτος.
Το έργο που προτείνεται είναι το «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»
Σκηνοθ.: Θ. Παπαθανασίου, Μ. Ρέππας
Ερμηνεύουν: Κ. Δανδουλάκη, Αλ. Αντωνόπουλος, Τ. Χαλκιάς, Τζ. Ευείδη, Ελ. Κρίτα, Π. Καναράκης. Σκην.: Μ. Τσαγκάρη. Κοστ.: Έβ. Σιούπη. Φωτ.: Κ. Μαραγκουδάκη.
Το μυστήριο μιας εξαφάνισης σε ένα ορεινό γαλλικό θέρετρο του ’50 δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή, σε αυτό το έργο που αντλεί έμπνευση από το αστυνομικό έργο «Η παγίδα» του Ρομπέρ Τομά

Θα παρακολουθήσουμε την απογευματινή παράσταση την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014. Η ειδική τιμή εισιτηρίου για το Σύλλογο είναι 13 ευρώ.
Θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση και επιστροφή μας που θα ξεκινήσει απ’ τα Μέγαρα. Όσοι εκπ/κοί μένουν σε περιοχή εκτός Δυτ. Αττικής θα έρθουν στην είσοδο του θεάτρου, την ώρα που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, ώστε να εισέλθουμε ομαδικά.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο μέιλ του Συλλόγου syllogikadytattHYPERLINK "mailto:syllogikadytatt@gmail.com"@HYPERLINK "mailto:syllogikadytatt@gmail.com"gmailHYPERLINK "mailto:syllogikadytatt@gmail.com".HYPERLINK "mailto:syllogikadytatt@gmail.com"com ή στον υπεύθυνο μέλος του Δ.Σ για την ενημέρωση του σχολείου σας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                         ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.