Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                             Ελευσίνα 9-2-2014
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                     Αρ.Πρ. : 15
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή
19200 Ελευσίνα                                                     ΠΡΟΣ: μέλη συλλόγου, Δ.Σ. ΔΟΕ
Πληρ. :Ιακώβου Νένα                                             ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Σχολ. Σύμβουλοι Δυτ. Αττικής


Συνάδελφοι/ισσες,
Την Τετάρτη 12/2/14 και την Πέμπτη 13/2/14 και ώρα 13:00, προγραμματίζονται από τη Σχολική Σύμβουλο 56ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής κ. Καζέλα στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα αντίστοιχα παιδαγωγικές διασχολικές συναντήσεις με 3ο θέμα την Αυτοαξιολόγηση Εκπ/κού Έργου Σχολικής μονάδας. Πρέπει να μπλοκαριστεί και να ακυρωθεί! [Σημειώνουμε ότι ήδη σε όλη την Ελλάδα με μαζικές, μαχητικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις έχουν ματαιωθεί τα "σεμινάρια" της ντροπής].
Το "σεμινάριο" αυτό σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης (28/11/2013) και την απόφαση της ΔΟΕ (αρ. 257, 26/11/2013) θα το ματαιώσουμε και θα το ακυρώσουμε συλλογικά.
Γι’ αυτό:
  • Προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας (11:00-13:00) την Τετάρτη 12/2/14 και την Πέμπτη 13/2/14. Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΟΕ με απόφασή της, που επισυνάπτουμε, έχει εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας για την ίδια ημέρα ( 13.00 – 16.00) (αρ. 257, 26/11/2013). Δεδομένου ότι οι δυο στάσεις εργασίας αφορούν στο εργασιακό ωράριο, καλύπτουν πλήρως τους συναδέλφους του συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.
  • Καλούμε τους συναδέλφους/ισσες νηπιαγωγούς να μην πάρουν μέρος στα σεμινάρια της αυτοαξιολόγησης, αφού καλύπτονται συνδικαλιστικά από τις ανωτέρω στάσεις εργασίας. Κάθε συνάδελφος/ ισσα θα δηλώσει στάση εργασίας ανάλογα με το ωράριο της/του.
  • Καλούμε όλους τους/τις εκπ/κούς της Δυτικής Αττικής στις 12/2/14 στο 1ο νηπ/γείο Ελευσίνας και στις 13/2/14 στο 2ο νηπ/γείο Μεγάρων και ώρα 12.30 για να αποτρέψουμε αγωνιστικά την διεξαγωγή του σεμιναρίου αυτοαξιολόγησης.
  • Καλούμε μέλη του Δ.Σ της Δ.Ο.Ε να παραβρεθούν

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας του προγραμματισμένου σεμιναρίου, τροποποιείται, αντίστοιχα, και η ημερομηνία της στάσης εργασίας για κάθε φορά που θα πραγματοποιούνται σεμινάρια για την αξιολόγηση στη Δυτική Αττική.

ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ
 ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
 ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                         ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.