Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αρ. Πρωτ. 52
Ημ/νία 29-9-2015


ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:25
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 13.3Ο ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, γονείς,

Όλοι και όλες ζούμε καθημερινά την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη δημόσια εκπαίδευση! Σχολειά που έχουν ακόμη και
14 κενά δασκάλων και τεράστια κενά ειδικοτήτων. Νηπιαγωγεία με 1 ή και καθόλου νηπιαγωγούς, το Ειδικό σχολείο με 10 κενά δασκάλων ειδικής αγωγής και αδυναμία να λειτουργήσει και ανύπαρκτη παράλληλη στήριξη.
Οι πολιτικές των μνημονίων της τωρινής και των παλαιότερων κυβερνήσεων, της Ε.Ε και του ΔΝΤ διαλύουν τη Δημόσια Εκπαίδευση, δημιουργούν   αμόρφωτους εργαζόμενους και πολίτες του αύριο, υποταγμένους στις πολιτικές τους.
Εδώ και τώρα χρειάζεται να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια τους διεκδικώντας άμεσες προσλήψεις για την περιοχή μας και για όλα τα σχολειά της Ελλάδας, διεκδικώντας εκπαίδευση για όλα τα παιδιά. 


Το Δ.Σ. του συλλόγου μετά και την ανακοίνωση των προσλήψεων της α’ φάσης των αναπληρωτών που καλύπτει μόνο το 1/3 των κενών της Δυτικής Αττικής, καλεί τους συναδέλφους και συναδέλφισσες της περιοχής να κλείσουν όλα τα σχολειά μας την Πέμπτη 1/10/2015 στις 12.30 μετέχοντας στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας.
Καλούμε την Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών Ελευσίνας, τους Συλλόγους Γονέων Μεγάρων, Νέας Περάμου, Βιλίων, Ερυθρών, Μάνδρας, Ελευσίνας, Μαγούλας, Ασπροπύργου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!


             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ       ΑΡΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.