Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                             Ελευσίνα 17/12/2012
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                   Αρ.Πρ. : 233
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας                  ΠΡΟΣ:
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή                       ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
19200 Ελευσίνα
Πληρ. :Ιακώβου Νένα


Συνάδελφοι-ισσες, το ΔΣ μετά την επιτυχημένη περσινή παρακολούθηση θεατρικής παράστασης και μετά από αιτήματά σας αποφάσισε να επαναλάβει και φέτος.

Το έργο που προτείνεται είναι το κλασικό έργο του Τζων Πρίσλεϋ «Ο Επιθεωρητής έρχεται», που παίζεται στο θέατρο «Ιλίσια» . Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κερασία Σαμαρά, Μάνος Ζαχαράκος, Κώστας Βασαρδάνης, Ευτυχία Γιακουμή, Στάθης Νικολαΐδης.

«Ο Πρίσλεϋ, επιλέγει να μιλήσει για το θέμα της «ατομικής ευθύνης», στήνοντας σε πρώτο επίπεδο ένα αστυνομικό δράμα που ο θεατής το παρακολουθεί με αυξανόμενη αγωνία. Μια μεγαλοαστική οικογένεια, γιορτάζει τους αρραβώνες της κόρης και ο πατέρας Άρθουρ Μπέρλινγκ, βρίσκει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει υπέρ της βεβαιότητάς του πως «κάθε άνθρωπος πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του και τον εαυτό του», αλλά ο ερχομός ενός επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά για τον θάνατο μιας φτωχής κοπέλας, θα ανατρέψει κάθε βεβαιότητα, εκθέτοντας την ενοχή κάθε μέλους της οικογένειας απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Η φράση του Επιθεωρητή: «Δεν ζούμε μόνοι, είμαστε μέλη ενός σώματος, είμαστε υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον», δίνει μια διαχρονική απάντηση στο ζήτημα της συλλογικότητας και κυρίως σ’ αυτούς που προσπάθησαν να την απαξιώσουν. » http://www.elculture.gr/theater/o-epithewritis-erhetai-386799

Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στη λαϊκή απογευματινή. Η ειδική τιμή εισιτηρίου για το Σύλλογο είναι 12 ευρώ.
Θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση και επιστροφή μας στο θέατρο που θα ξεκινήσει απ’ τα Μέγαρα. Όσοι εκπ/κοί μένουν στην περιοχή εκτός Δυτ. Αττικής θα έρθουν στην είσοδο του θεάτρου την ίδια ώρα ώστε να εισέλθουμε ομαδικά.

Δηλώσεις συμμετοχής στο μέιλ του Συλλόγου ή στο υπεύθυνο μέλος του ΔΣ για την ενημέρωση του σχολείου σας. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                   ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.