Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΕΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                        Ελευσίνα 12-06-2014
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                 Αρ.Πρ. : 91
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή
19200 Ελευσίνα                                                                  ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΔΟΕ, μέλη συλλόγου
Πληρ. :Ιακώβου Νένα

Για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου σχετικά με το ζήτημα της ακύρωσης της ΑΕΕ 
 
Το ΥΠΑΙΘ έστειλε ήδη στα σχολεία τις φόρμες για την περίφημη έκθεση αξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Το περιεχόμενό τους επιβεβαιώνει πλήρως τις εκτιμήσεις μας για την αυτοαξιολόγηση ως μια διαδικασία κατηγοριοποίησης, χειραγώγησης, ασφυκτικού ελέγχου και αυθαιρεσίας, μια διαδικασία που συνδέεται άμεσα και καθοριστικά με την ατομική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού.

Όσοι-ες θεώρησαν ότι πρόκειται για μια τυπική και ανώδυνη διαδικασία που πιθανόν να λειτουργήσει θετικά ή ανατροφοδοτικά για το εκπαιδευτικό έργο διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Το υπουργείο Παιδείας για μια ακόμα φορά ελίσσεται, και αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Επιδιώκει να αποφύγει την περίπτωση χιλιάδες σχολεία σε όλη τη χώρα να καταθέσουν το ίδιο ακριβώς κείμενο – το ενιαίο κείμενο απάντησης της ΔΟΕ ή αντίστοιχα κείμενα αντίστασης των Συλλόγων.

Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να καλέσει ολομέλεια προέδρων ως την Τετάρτη 18/6, έχοντας επεξεργαστεί συγκεκριμένη πρόταση συνδικαλιστικής και νομικής κάλυψης απέναντι στο νέο ελιγμό του Υπουργείου.

Αν δεν το πράξει, τότε ενεργοποιούμε τον κανονισμό λειτουργίας της Ολομέλειας Προέδρων καλώντας σε σύγκληση της ολομέλειας προέδρων την Τρίτη 17/6 ή το αργότερο την Τετάρτη 18/6 για να υπάρξει ενιαία στάση του κλάδου μπροστά στα νέα δεδομένα.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της ολομέλειας, το ΔΣ της ΔΟΕ να καλέσει τους διευθυντές να μην καταθέσουν τις φόρμες αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις του κλάδου.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                         ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.