Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

3ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 
των αιρετών του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Αττικής
Παναγιωτακόπουλου Δημήτρη και Ηλιοπούλου Σταυρούλας

Εκπροσώπων των σχημάτων: Πλεύση στην εκπαίδευση -Αυτόνομη παρέμβαση-Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση εκπαιδευτικών.


Πραγματοποιήθηκε στις 06/03/2013 η τρίτη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Αττικής και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
1) Αναγνώρισε την προϋπηρεσία ωρομισθίων εκπαιδευτικών.
.
2) Γνωμοδότησε θετικά για μεταπτυχιακούς τίτλους 3 συναδέλφων.
3) Αποφάσισε τη μετακίνηση μόνιμης εκπαιδευτικού ΠΕ70 από σχολείο της Ελευσίνας σε σχολείο της Μαγούλας, στη θέση μόνιμης εκπαιδευτικού που απουσιάζει σε άδεια επαπειλούμενης κύησης .Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία (4-1). Ψήφισα αρνητικά, γιατί δεν υπήρχε αίτηση της συναδέλφου και ούτε με είχε ενημερώσει προφορικά για το αν επιδίωκε μετακίνηση.

4) Τοποθέτησε αναπληρώτρια ΠΕ70 η οποία επέστρεψε από άδεια κύησης, από σχολείο της Μάνδρας, στο οποίο είχε αρχικά τοποθετηθεί, σε σχολείο του Ασπροπύργου, στη θέση μόνιμης εκπαιδευτικού, η οποία πήρε απόσπαση στο γραφείο του Περιφερειακού Δ/ντή Δυτικής Μακεδονίας. Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία (3-2). Ψήφισα αρνητικά, γιατί αποτελεί πάγια θέση των συλλόγων που εκπροσωπώ να μην αποσπώνται εκπαιδευτικοί σε γραφεία υπουργών, βουλευτών, περιφερειακών διευθυντών και σε άλλες θέσεις που δεν έχουν σχέση με την εκπαίδευση.

5) Αποφάσισε τη μετακίνηση μόνιμου εκπαιδευτικού ΠΕ70 από σχολείο της Ν. Περάμου σε σχολείο του Ασπροπύργου. Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία (3-2). Ψήφισα αρνητικά, γιατί η μετακίνηση έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συναδέλφου.

6) Τοποθέτησε τρεις (3) αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ κλάδου ΠΕ06 σε σχολεία της προτίμησής τους.

7) Έκανε πρόταση στελέχωσης της κενούμενης θέσης Δ/ντή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων σε εκπαιδευτικό που το είχε δηλώσει και βρισκόταν στο πίνακα επιλογής Δ/ντών.

8) Αποφάσισε τη μετακίνηση 16 συναδέλφων από σχολεία που διδάσκουν σε άλλα σχολεία της ίδιας πόλης για συμπλήρωση ωραρίου, καθώς και με τη μετακίνηση μίας συναδέλφου από σχολείο του Ζεφυρίου σε σχολείο της Φυλής για τον ίδιο λόγο. Οι παραπάνω 16 συνάδελφοι είχαν μετακινηθεί με απόφαση του Δ/ντή εκπαίδευσης πριν τη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ. Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία (3-2). Ψήφισα αρνητικά, γιατί όλοι οι παραπάνω συνάδελφοι συμπλήρωναν ωράριο κάνοντας ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές των σχολείων τους σε μια περίοδο που οι υποστηρικτικές δομές στα σχολεία είναι άμεσα απαραίτητες και τις έχουν ανάγκη οι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, αφού στα περισσότερα σχολεία της περιοχής δεν λειτουργούν τμήματα ένταξης και δομές παράλληλης στήριξης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΗΛ:6975885518
EMAIL:d.panagiotakopoulos@yahoo.gr

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΤΗΛ: 6946-658871
EMAIL: crusify2002@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.