Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 24-2-12


1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ 24/02/2012



Ανέλαβα από το Γενάρη αιρετός, στο πλαίσιο της εναλλαγής για την οποία είχαμε δεσμευτεί, αντικαθιστώντας την Ευαγγελία Δούκα. Στις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε, ο ρόλος αυτός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός λόγω της ανάγκης να έχουμε πραγματικούς συμμάχους στην προσπάθεια αλληλεγγύης μεταξύ μας ενάντια στην κοινωνική  εξαθλίωση και οικονομική κατάρρευση που μας οδηγούν. Μεγάλο είναι, επίσης, το βάρος συνέχισης του σημαντικού  έργου που έχει προηγηθεί από την Ευαγγελία Δούκα αλλά και της συστηματικής συνεργασίας με την υπόλοιπη ομάδα του ψηφοδελτίου που αποτελούν δύναμη ελπίδας για τους εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα τώρα που βιώνουμε τη μεγαλύτερη επίθεση στο μισθό μας και στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Σε μια εποχή κρίσης της αξιοπιστίας των πολιτικών, των συνδικαλιστικών και της πολιτικής θέλουμε να αποδείξουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές και υπεύθυνες φωνές, που είναι προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών αλλά και συνδικαλιστές που κλείνοντας τα αυτιά τους στις σειρήνες της υπεροψίας και των στενών συμφερόντων τους, μπορούν να κάνουν σημαντικό έργο αξιοποιώντας όσο το δυνατόν τα «όπλα» που μας δίνονται, στην υπεράσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας.

Την 1η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη, έγινε η 1η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για το 2012. Τα θέματα που απασχόλησαν το ΠΥΣΠΕ ήταν :

  • μετακινήσεις εκπαιδευτικών για τις ανάγκες της Υπηρεσίας.
  • τοποθέτηση ΑΜΩ ΚλάδουΤΕ 16 (Μουσικής).
  • μετακίνηση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού Κλάδου ΠΕ06 (Αγγλικών) λόγω μετατροπής σύμβασης από Μειωμένο σε Πλήρες Ωράριο.

  • τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών Κλάδων ΠΕ70 (Δ/λων) και ΠΕ16 (Μουσικής).
  • γνωμοδότηση επί αίτησης για άσκηση ιδιωτικού έργου με αμοιβή, η οποία και δόθηκε.
  • ορισμός αναπληρώτριας Προϊσταμένης στα: 1ο Νηπ/γείο Μάνδρας & 10ο Νηπ/γείο Ασπροπύργου.
  • εξέταση ερωτήματος της εκπ/κού Κλάδου ΠΕ70 (Δ/λων) του 7ου Δ.Σ. Ελευσίνας όσον αφορά τον μη ορισμό της ως Υπεύθυνη Καινοτόμων Δράσεων. Το ερώτημα παραπέμφθηκε στο Δ/ντή Εκπ/σης διότι ούτε η τοποθέτηση ούτε η πρόταση έγινε από το ΠΥΣΠΕ.
  • γνωμοδότηση για το χρόνο αναγνώρισης μεταπτυχιακών σπουδών εκπ/κού. Έγινε δεκτό το αίτημα του συναδέλφου για αναγνώριση του μεταπτυχιακού του από 14/07/2011 επειδή είχε υποβάλλει το αίτημα στην προηγούμενη υπηρεσία του και είχε ξεχάσει να το αποστείλει σε εμάς.



Όλες οι τοποθετήσεις έγιναν ομόφωνα δεκτές επειδή σε όλες υπήρχαν και αντίστοιχα αιτήματα από τους εκπαιδευτικούς, στις δε τοποθετήσεις των αναπληρωτών δεν υπήρχαν άλλες θέσεις.

Κλείνοντας το πρώτο ενημερωτικό για το 2012 θα ήθελα να ζητήσω μία συγνώμη για την καθυστέρηση του ενημερωτικού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

                                                                                                         ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΉΣ

Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο

ΠΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.