Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 17-2-12


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                       Ελευσίνα   16/ 2/ 2012  
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                              Αρ.Πρ. : 148
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                            
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας                                    ΠΡΟΣ:
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή                                    ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
19200 Ελευσίνα                                                 
Πληρ. :Ιακώβου Νένα                                                                                       
Blog: http://syllogikadytatt.blogspot.com                        ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :              
Mail:  syllogikadytatt@gmail.com                                   ΔΣ ΔΟΕ



ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ – ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ !

Επί δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση και τα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια, με μια πρωτοφανή πλύση εγκεφάλου από την τηλεόραση και τα ΜΜΕ, μας εκφόβιζαν ότι εάν δεν ψηφιστούν τα αντιλαϊκά μέτρα θα καταστραφούμε ! Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, χρυσοπληρωμένοι κονδυλοφόροι και εκπρόσωποι των τραπεζιτών, απειλούσαν τον κόσμο του μόχθου και του μεροκάματου ότι εάν δεν σκύψει το κεφάλι τον περιμένει η καταστροφή. Το κήρυγμά τους έπεσε στο κενό ! Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας και άλλοι τόσοι, τις πλατείες και τους δρόμους σε όλη την Ελλάδα. Τρομοκρατημένοι και πανικόβλητοι οι κρατούντες, εξαπέλυσαν ένα απίστευτο πογκρόμ τρομοκρατίας από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, με συνεχείς ρίψεις δακρυγόνων και εφόδους των σιδερόφραχτων μεραρχιών των ΜΑΤ και των ομάδων ΔΙΑΣ ενάντια στο μαχόμενο λαό. Κι όμως. Το αγωνιστικό λαϊκό φρόνημα δεν κάμπτεται ούτε με συλλήψεις, ούτε με ξύλο, ούτε με δακρυγόνα. Ο λαός έμεινε στους δρόμους, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αμαλίας μέχρι τις στήλες Ολυμπίου Διός και τη Λ. Συγγρού, στη Μητροπόλεως, την  Ερμού, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου μέχρι την Ομόνοια και την Πειραιώς, παντού. Αντιστάθηκε με πείσμα και αυτοθυσία στην κρατική τρομοκρατία. Όρθωσε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα !
Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, ο μεσαιωνικός εφιάλτης της ολικής καταστροφής και λεηλασίας των εργαζομένων που επέβαλλε η πλειοψηφία των άβουλων και μοιραίων βουλευτών την Κυριακή το βράδυ, ορθώνεται πλέον μπροστά μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για να το ανατρέψουμε και να αποτρέψουμε και τα επόμενα ακόμα χειρότερα που μας ετοιμάζουν. Να βγούμε ξανά στους δρόμους πριν μας πετάξουν στο δρόμο.

         Όλοι-ες την Παρασκευή 17/2 στις 1.15 μ.μ. στον αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Αττικής προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τις νέες σχεδιαζόμενες συγχωνεύσεις- καταργήσεις, ή υποβιβασμούς σχολείων.

Καλούμε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να συναισθανθεί τις ευθύνες του και να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη κινητοποίηση. Να συντονίσει τη δράση του με Ομοσπονδίες και σωματεία ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας για την ανατροπή Κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
Ενότητα – Αγώνας – Αντίσταση  - Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη

Για να μην εδραιωθεί η κοινωνία της ζούγκλας
Για να έχουν όλοι δουλειά,  στέγη,  φαγητό,  μόρφωση, υγειονομική  και  φαρμακευτική  περίθαλψη



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ   ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.