Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ Ν.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ



Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ 6/09/2011


ΘΕΜΑ 1ο: «Τοποθετήσεις υπεράριθμων, αποσπασμένων και στη διάθεση»

          Στις 1&2/9 βγήκαν τα κενά των σχολείων με βάση τη νομοθεσία – μέγιστος αριθμός μαθητών 25. Το απόγευμα της Παρασκευής 2/9, και χωρίς καμία ενημέρωση των αιρετών, με εντολή του Διευθυντή Εκπαίδευσης κόπηκαν όλα τα κενά των δασκάλων-ΠΕ70 που δημιουργούνταν από το χωρισμό τμημάτων με 26 μαθητές (τα κενά αυτά υπήρχαν στη Β’ Δυτικής Αττικής).

           Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ όλες οι τοποθετήσεις έγιναν με βάση την κείμενη νομοθεσία. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν κατά σειρά: υπεράριθμοι, αποσπασμένοι εντός, στη διάθεση, αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΠΕ και αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ. Σε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες οι τοποθετήσεις έγιναν με βάση τη σειρά – μόρια των συναδέλφων. (Καλό είναι να το γνωρίζουν οι συνάδελφοι για τυχόν παράγοντες ή άτομα της διοίκηση που θέλουν να παρουσιάζουν αυτό που δικαιούνται οι συνάδελφοι ως χάρη ή διευκόλυνση).
          
             Στις τοποθετήσεις καταψήφισα αυτές των δασκάλων-ΠΕ70 της Β’  Δυτικής Αττικής καθώς δεν είχαν ανακοινωθεί σωστά τα κενά. Ο αιρετός εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ δεν πήρε θέση για το θέμα. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες οι τοποθετήσεις έγιναν ομόφωνα.


                                                                                                            Δούκα Ευαγγελία
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Δ.Αττικής

Εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο
ΠΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.