Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Να αναγνωριστούν οι αλλαγές στα μισθολογικά κλιμάκια – Να πιστωθούν άμεσα οι αυξήσεις που απορρέουν από τα ΜΚ στους αναπληρωτές!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Κώστας Βάρναλης»

 

 

 

Ελευσίνα, 21/12/2020

Αρ. Πρωτ.: 96               

ΕΔΡΑ:

 Ταχ. Δ/νση: Πληρ. :

Τηλέφωνο: Blog:

Mail:

10ο Δημ. Σχολείο Ελευσίνας

Ρήγα Φεραίου & Φουτρή

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 

6909- 099055

http://syllogikadytatt.blogspot.com

syllogikadytatt@gmail.com

 

 

 

      ΠΡΟΣ: Τα μέλη του

 

       ΚΟΙΝ: Δ.Ο.Ε., Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της χώρας

 

 

Να αναγνωριστούν οι αλλαγές στα μισθολογικά κλιμάκια – Να πιστωθούν άμεσα οι αυξήσεις που απορρέουν από τα ΜΚ στους αναπληρωτές!

Σε αναμονή βρίσκονται χιλιάδες αναπληρωτές για να επικυρωθεί η μετάβαση τους σε επόμενα μισθολογικά κλιμάκια. Βρισκόμαστε είδη στο τέλος του 2020 και πολλοί συνάδελφοι ακόμα περιμένουν να δουν την αλλαγή στο μισθό τους. Κυβέρνηση και διευθύνσεις εμπαίζουν τους αναπληρωτές και αν επαναληφθεί το περσινό σκηνικό, πολλοί θα δουν τις αλλαγές στα ΜΚ να πραγματοποιούνται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σε αντίστοιχη κατάσταση βρέθηκαν και οι αναπληρωτές τρίμηνων συμβάσεων, οι οποίοι, ενώ προσλήφθηκαν στα μέσα Οκτώβρη, είδαν τους μισθούς τους να πιστώνονται 2 μήνες μετά. Μάλιστα, τα ΜΚ των αναπληρωτών των τρίμηνων συμβάσεων αναμένεται να αναγνωριστούν πιο μετά μέσα στη χρονιά.

Αυτό, όπως φαίνεται, είναι το «ευχαριστώ» της Κυβέρνησης και του Υπουργείου απέναντι στους εκπαιδευτικούς - λάστιχο, στους ανθρώπους που έχουν κάνει δεύτερη φύση την περιπλάνηση ανά την χώρα για την κάλυψη των πάγιων αναγκών των σχολείων. Μετά τα τραγελαφικά μέτρα και τις παλινωδίες για τη διαχείριση της πανδημίας στα σχολεία, μετά τη διαχείριση των αναπληρωτών ως «εκπαιδευτικών β΄ κατηγορίας» ακόμα και σε επίπεδο αδειών λόγω covid, μετακινήσεων από και προς τους τόπους δουλειάς και κυρίως από νομό σε νομό.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση και το υπουργείο, όπως επίσης και από την διεύθυνση να δώσουν άμεσα λύση στα ζήτημα. Να αναγνωριστούν άμεσα τα ΜΚ και να πιστωθούν άμεσα οι αυξήσεις στους συναδέλφους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  

         ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                                                     ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.