Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»
ΕΔΡΑ: 10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Ρήγα Φεραίου & Φουτρή
Ελευσίνα: .06. / ..3.. /19

Αρ Πρ. :15
Πληρ. :Κωνσταντόπουλος Περικλής
Τηλ: 6909-099055
ΠΡΟΣ : ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ


ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 14 Μάρτη, 13.00, Προπύλαια
Όσα εξαιρετικά αποκαλυπτικά συνέβησαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας στον ΑΣΕΠ και συνάντησης αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών με τον Αντιπρόεδρο του ΑΣΕΠ αποδεικνύουν ότι το εκπαιδευτικό κίνημα με τους αγώνες του έχει οδηγήσει σήμερα σε αδιέξοδο την κυβέρνηση. Το ζήτημα της κατάργησης του νόμου για το προσοντολόγιο, με πρώτο βήμα τη μη εφαρμογή του φέτος παραμένει ανοιχτό.
Ο αγώνας όλου του προηγούμενου χρόνου με αποκορύφωμα τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις του Γενάρη άσκησαν ασφυκτική πολιτική πίεση και υποχρέωσαν την κυβέρνηση σε σοβαρές καθυστερήσεις. Έτσι, με βάση και την ενημέρωση από τους υπεύθυνους του ΑΣΕΠ, τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια θέτουν εν αμφιβόλω την εφαρμογή του νόμου για φέτος! Επομένως, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας μέχρι τη νίκη. Να οξύνουμε την κινηματική αντιπαράθεση!
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στις 14 Μάρτη, 13.00, Προπύλαια. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων κηρύσσουμε 1 ή 2 ώρες στάση εργασίας τις τελευταίες ώρες της πρωινής ζώνης και 1 έως 3 ώρες στάση εργασίας, τις 3 πρώτες ώρες του ολοήμερου. Η στάση εργασίας μπορεί να αξιοποιηθεί από κάθε συνάδελφο ανάλογα με το ωράριό του ώστε να διευκολυνθεί να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.
Αγωνιζόμαστε:
  • για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλο το λαό
  • για την κατάργηση του νόμου 4589/19 για το προσοντολόγιο
  • για μαζικούς μόνιμους διορισμούς με βάση τις ανάγκες της εκπαίδευσης, αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία
  • για διορισμό όλων των αναπληρωτών με έστω και με μία σύμβαση εργασίας. Καμιά απόλυση αναπληρωτή
  • Ενάντια στην αξιολόγηση και την υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης
Η μοναδική απάντηση στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης είναι οι μαζικοί αγώνες διαρκείας. Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να προχωρήσει σε αγωνιστικές αποφάσεις και να στηρίξει την κινητοποίηση της 14ης Μάρτη.
Τέλος, δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση και προς αποφυγή σύγχυσης ή παρερμηνείας, ότι αυτό είναι το πλαίσιο που σταθερά και αταλάντευτα υπερασπίζει ο Σύλλογός μας εδώ και χρόνια. Η εμφάνιση της υπογραφής του Συλλόγου μας σε κείμενο με διαφορετικό πλαίσιο που κυκλοφόρησε, έγινε εν αγνοία μας και δεν ανταποκρίνεται στις αποφάσεις μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ                      ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.