Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»
ΕΔΡΑ: 10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Ρήγα Φεραίου & Φουτρή
Ελευσίνα: 15/02/18

Αρ. Πρωτ.:…17..
Πληρ. :Κωνσταντόπουλος Περικλής
Τηλ: 6909-099055
ΠΡΟΣ:ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ


ΘΕΜΑ: “ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & ΜΟΥΣΕΙΑ”
Συνάδελφοι- ισσες, σας ενημερώνουμε ότι για τη διευκόλυνση των μελών του Συλλόγου μας θα προβούμε σε ενέργειες ώστε να ανανεώσουμε τις κάρτες ελεύθερης εισόδου του Υπουργείου Πολιτισμού (που λήγουν 3ο του 2018) και να προμηθευτούμε νέες για όσα μέλη μας δεν έχουν.
 Για να πραγματοποιηθεί αυτό θα πρέπει ο/η δ/ντης-ντρια  του κάθε σχολείου να ετοιμάσει ένα έγγραφο με ονομαστική κατάσταση που θα βεβαιώνει, ότι οι ενδιαφερόμενοι υπηρετούν στο σχολείο τους (εννοείται ότι θα πρέπει να είναι μέλη του Συλλόγου μας).
Οι ενδιαφερόμενοι-ες που έχουν ήδη κάρτα, θα πρέπει να προσκομίσουν μία φωτογραφία μαζί με την κάρτα που λήγει. Όσοι/ες θα προμηθευτούν κάρτα για πρώτη φορά θα πρέπει να προσκομίσουν 2 φωτογραφίες. Προσοχή, σε όλες τις φωτογραφίες θα πρέπει να αναγράφεται στο πίσω μέρος το ονοματεπώνυμό τους (Περισσότερες οδηγίες στα απεσταλμένα με ηλεκτρονική αλληλογραφία σχετικά έγγραφα  με όλες τις λεπτομέρειες, του Υπουργείου Πολιτισμού).
Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να παραδοθούν μέσα σε κλειστό φάκελο για κάθε σχολείο, ο οποίος θα δοθεί στα μέλη του Δ.Σ. που είναι υπεύθυνα για την ενημέρωση του κάθε σχολείου (κατόπιν τηλεφωνικής σας επικοινωνία) μέχρι 28-2-2018.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗ                                                    ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΓΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.