Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ελευσίνα 12/ 10 /2014
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αρ.Πρ. : 121
ΕΔΡΑ: 7ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας

Νικόλαου Νέζη 56
ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
(πρώην Θεοτοκοπούλου)

Πληρ. :Ιακώβου Νένα

Τηλ: 6948-566258, 6909-099055
ΚΟΙΝ: ΔΟΕ



Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην αγωνίστρια Φωτεινή Μανωλάκου που η πολιτική και συνδικαλιστική δίωξή της συνεχίζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο από τους διοικούντες του Νοσοκομείου Σπάρτης και του Νοσοκομείου Μολάων.
H Φωτεινή Μανωλάκου είναι το δεύτερο κρούσμα δίωξης, εκλεγμένου συνδικαλιστικού εκπροσώπου εργαζομένων στην περιοχή των Μολάων, μετά τη δίωξη της Προέδρου και αιρετού Ελισάβετ Παπαδοπούλου.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, αφού αρχικά την απομάκρυνε απο το Νοσοκομείο Μολάων μετακινώντας την στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, 70 χλμ. μακριά, για να αποτρέψει τη συνδικαλιστική της δράση, κλιμακώνει με μια διαρκή και ανελέητη δίωξη με απανωτά πειθαρχικά, με σκοπό τη φίμωσή της και την πλήρη υπηρεσιακή, οικονομική και προσωπική της εξόντωση. Για άλλη μια φορά της ασκούν πειθαρχική δίωξη για αδικαιολόγητη αποχή από τα καθήκοντά της, αφού ήδη της έχει επιβληθεί η στέρηση αποδοχών 15 ημερών για το ίδιο "παράπτωμα", όταν με την κάλυψη της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Νοσοκομεία, αρνήθηκε την παράνομη μετακίνησή της στη Σπάρτη.
Οι απανωτές συνδικαλιστικές διώξεις που έχουν ξεσπάσει στην περιοχή της Λακωνίας, μας γυρίζουν σε άλλες εποχές και ουδόλως μπορούν να θεωρηθούν τυχαίες. Η δωρεάν υγεία και η δωρεάν παιδεία έχουν μπει στο στόχαστρο, μαζί με αυτούς που αγωνίζονται για αυτά τα κοινωνικά αγαθά και παλεύουν ενάντια στις πολιτικές διάλυσής τους.
Καταγγέλουμε τη συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη της Φωτεινής Μανωλάκου.
Δηλώνουμε αλληλέγγυοι με τη Φωτεινή Μανωλάκου.
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΧΑΛΥΒΔΩΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


            
                    ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                                      ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.