Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΒΑΣΣΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ελευσίνα 5 / 10 /2014
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αρ.Πρ. : 114
ΕΔΡΑ: 7ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας

Νικόλαου Νέζη 56
ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
(πρώην Θεοτοκοπούλου)

Πληρ. :Ιακώβου Νένα

Τηλ:  6909-099055
ΚΟΙΝ: ΔΟΕ





ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΒΑΣΣΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Δυτικής Αττικής διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας, ο οποίος παρεμπόδισε τη συνδικαλιστική ενημέρωση και στοχοποίησε με επιστολές την αιρετό του Νομού Πιερίας Φρειδερίκη Βάσσου και για τον Διευθυντή Εκπαίδευσης του Νομού Πιερίας, ο οποίος προχώρησε σε διενέργεια ΕΔΕ υιοθετώντας ανυπόστατα στοιχεία του αναπληρωτή του με στόχο την ενοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.
 Το πόρισμα της ΕΔΕ, ανάμεσα στα άλλα, αποφαίνεται ότι οι Σύλλογοι δεν έχουν δικαίωμα να ενημερώνουν τα μέλη τους στα διαλείμματα!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας διαμαρτύρεται διότι η διοίκηση διαγράφει συνδικαλιστικούς νόμους και κατοχυρωμένα δικαιώματα και αγνοεί την προσωπικού χαρακτήρα επίθεση του αν. Διευθυντή Εκπαίδευσης κατά της αιρετού του Νομού Πιερίας και «προτείνει» την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της για «άσκηση κριτικής κατά πράξεων προϊσταμένων που γίνεται προφορικώς με σκόπιμη χρήση εκδήλως ανακριβών στοιχείων». 
Ο Διευθυντής ΠΕ Πιερίας με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ έκρινε ένοχη την αιρετό Βάσσου Φρειδερίκη και της έκανε έγγραφη, αυστηρή παρατήρηση.
Η συναδέλφισσα Βάσσου Φρειδερίκη κατέθεσε αίτηση επανεξέτασης της ΕΔΕ στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας διαμαρτύρεται για την ενοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης της αιρετού Πιερίας από τον Διευθυντή ΠΕ Πιερίας και ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό της συναδέλφισσας
Βάσσου Φρειδερίκης.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            
                    ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                                      ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.