Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 6-6-13

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                       Ελευσίνα 19/5/2013
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                            Αρ.Πρ. : 305
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας                         ΠΡΟΣ:
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή                             ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
19200 Ελευσίνα
Πληρ. :Ιακώβου Νένα

Συνάδελφοι –ισσες,
σας ενημερώνουμε ότι η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 6/6/13, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας. Η Συνέλευση είναι εκλογική και ψηφίζουμε για αντιπροσώπους της 82ης Γ.Σ της Δ.ΟΕ οι οποίοι και θα εκλέξουν το νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, με θητεία 2 χρόνων.
Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 8.30 π.μ και μετά τη λήξη της θα ξεκινήσει η ψηφοφορία. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 5.30 μ.μ.
Στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους.
Πρέπει να έχουμε μαζί μας οπωσδήποτε την αστυνομική ταυτότητα. Οι συνάδελφοι - ισσες, που δεν έχουν πληρώσει τη συνδικαλιστική συνδρομή, θα μπορούν να πληρώσουν σε μέλη του Δ.Σ πριν την ψηφοφορία. Η συνδρομή είναι 33 ευρώ για μόνιμους και αναπληρωτές πλήρους ωραρίου (27 ευρώ για ΔΟΕ και 6 για το σύλλογο) και 13 ευρώ για ωρομίσθιους.
Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα δημοτικά, νηπιαγωγεία και υπηρεσίες της Δ/νσης της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (μόνιμοι, αναπληρωτές και ΑΜΩ), οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΟΙ /ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ Ή ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (καταθέτοντας τη σχετική δήλωση προς το Σύλλογο για την παρακράτηση της συνδρομής τους από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και δεν ανήκουν σε άλλο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. ή Ε. Λ. Μ. Ε.) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. 

Τα ψηφοδέλτια, για όσους και όσες επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 5/6/13, στις 12 το μεσημέρι, στη Γραμματέα του Συλλόγου, Σταυρούλα Ηλιοπούλου, ηλεκτρονικά (syllogikadytatt@gmail.com) και σε έντυπη μορφή. Τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να συνοδεύονται από αιτήσεις όλων των υποψηφίων.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1.Εκλογή Προεδρείου.
2.Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 82ης Γ. Σ. του κλάδου (για την ημερήσια διάταξη της 82ης Γ. Σ. του κλάδου θα σας στείλουμε την τελική Η. Δ. όταν τη λάβουμε από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.) και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.
3. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και των ιδιαίτερων προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π. Ε. (εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αξιολόγηση κλπ.)
4.Ψηφίσματα - Προτάσεις
5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου στην 82η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                   ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.