Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»
ΕΔΡΑ: 10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Ρήγα Φεραίου & Φουτρή
Ελευσίνα: 7 / .12 /18

Αρ. Πρωτ.: 60………..
Πληρ. :Κωνσταντόπουλος Περικλής
Τηλ: 6909-099055
ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
ΔΣ ΔΟΕ
ΔΣ ΟΛΜΕ
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/12 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 18.00!

Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εδώ και τώρα! Τέλος στην εργασιακή ομηρία και ανασφάλεια! Να σταματήσει άμεσα κάθε συζήτηση για θεσμοθέτηση προσοντολογίου. Να βάλουμε φραγμό σε οποιαδήποτε προσπάθεια απαξίωσης του πτυχίου και κλοπής της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών.

Να σπάσουμε με τη δράση μας τους μνημονιακούς περιορισμούς και τις πολιτικές που στερούν από το δημόσιο σχολείο τους μόνιμους εκπαιδευτικούς που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του. Να βάλουμε ένα τέλος στην ελαστική, ευέλικτη και ανασφαλή εργασία και στο καθεστώς συνεχούς εργασιακής ομηρίας και ανασφάλειας που βιώνουν οι αναπληρωτές συνάδελφοί μας. Να ορθώσουμε τείχος αποτροπής των αντιδραστικών σχεδίων για τα προσοντολόγια και την απαξίωση της προϋπηρεσίας. Να απαντήσουμε επιθετικά προτάσσοντας το δικαίωμα ΟΛΩΝ στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Μόνιμους μαζικούς διορισμούς στη εκπαίδευση για την κάλυψη των χιλιάδων κενών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και με μοναδικό κριτήριο το πτυχίο και την προϋπηρεσία. Δεν μειώνουμε και δεν προσαρμόζουμε τις διεκδικήσεις μας στο στον βωμό των απαιτήσεων των θεσμών και των δανειστών.! Προσμέτρηση όλης της προϋπηρεσίας. Καμία συζήτηση για μόρια και κριτήρια που οδηγούν σε απολύσεις και «κλοπή» προϋπηρεσίας. Κανένας εκπαιδευτικός στην ανεργία. Κανένας/καμιά συνάδελφος να μη χάσει τη δουλειά του.
  • Υπερασπιζόμαστε τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από το βασικό πτυχίο. Υπερασπιζόμαστε την ενότητα των εκπαιδευτικών και των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Όχι άλλη υποβάθμιση του πτυχίου. Όχι στην κερδοσκοπία των πιστοποιήσεων. Κανένα προσοντολόγιο. . Μοναδικό κριτήριο για την ένταξή μας στην εκπαίδευση το πτυχίο μας και η προϋπηρεσία!
  • Εξίσωση δικαιωμάτων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με αυτά των μονίμων. Πλήρη εργασιακά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές. Προστασία της μητρότητας των αναπληρωτριών με πλήρη καταβολή του μισθού τους.
  • Δημιουργία οργανικών θέσεων για όλες τις υπάρχουσες ειδικότητες εκπαιδευτικών.
  • Πλήρη προστασία της κύησης και ακώλυτη χορήγηση άδειας επαπειλούμενης κύησης με πλήρεις αποδοχές, καταβολή ενσήμων και αναγνώριση της προϋπηρεσίας.
  • Πλήρη προστασία της μητρότητας – Εννεάμηνη άδεια ανατροφής για όλους τους γονείς αναπληρωτές εκπαιδευτικούς με πλήρεις αποδοχές, καταβολή ενσήμων και αναγνώριση της προϋπηρεσίας.
Καλούμε τους συναδέλφους στη κινητοποίηση της Δευτέρας 10/12 στα Προπύλαια στις 18:00 και πορεία στη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρία στην Δ/νση Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τη Τρίτη 18/12 στις 13:00

Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να προχωρήσει σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την επόμενη μέρα σε περίπτωση ανακοίνωσης ενός νέου τρόπου προσλήψεων που θα συνιστά κλοπή προϋπηρεσίας και τρόπο απαξίωσης των πτυχίων.

Καλούμε τους συλλόγους , τις Ενώσεις Γονέων να στηρίξουν τον αγώνα για την κάλυψη όλων των κενών με μαζικούς μόνιμους διορισμούς

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ.
ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ                ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.