Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»
ΕΔΡΑ: 10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Ρήγα Φεραίου & Φουτρή
Ελευσίνα: 14/12/17                

Αρ. Πρωτ.:64.
Πληρ. :Κωνσταντόπουλος Περικλής
Τηλ:  6909-099055
ΠΡΟΣ:
Τα μέλη του

ΘΕΜΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Στις 16-17 Δεκέμβρη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  οργανώνει στην Ελευσίνα, μετά τις φονικές πλημμύρες, μια φιέστα εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού του λαού της Δυτικής Αττικής που τη βαφτίζει «Αναπτυξιακό Συνέδριο»
 Η Κυβέρνηση προσπαθεί με τα λεγόμενα «περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια»  να δώσει την εντύπωση ότι ανεβήκαμε το «τραίνο της ανάπτυξης». Μια ανάπτυξη που σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, θα είναι «δίκαιη» και «ανάπτυξη για όλους». Αποσιωπά συνειδητά την τεράστια διεύρυνση των «περιφερειακών ανισοτήτων» εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών και της παραμονής «πάση θυσία» στην Ε.Ε.  Ο Αλέξης Τσίπρας με ολόκληρη κουστωδία υπουργών που τον συνοδεύουν, παίρνει μέρος στη φιέστα του «αναπτυξιακού συνέδριου» ως γνήσιος εκπρόσωπος του χρηματιστικού κεφαλαίου και άγγελος της δήθεν «δίκαιης» ανάπτυξης .
Τα τελευταία  100 χρόνια σε κάθε επέλαση της «ανάπτυξης» στην περιοχή μας, το περιβάλλον και οι εργαζόμενοι ήταν οι μεγάλοι χαμένοι.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Δυτικής Αττικής καλεί τα μέλη του να διατρανώσουν ζωντανά ότι τα σχέδια που εξυφαίνονται γι αυτούς χωρίς αυτούς δεν θα περάσουν, παίρνοντας μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από πρωτοβάθμια σωματεία της Δυτικής Αττικής για την Κυριακή 17/12   στις 6.30 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ελευσίνα

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗ                                          ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΓΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.