Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ             Ελευσίνα: 13/9/ 2017              
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»                                            Αρ. Πρωτ.: 36
ΕΔΡΑ: 10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
 Ρήγα Φεραίου & Φουτρή                                                                     
Πληρ. :Ιακώβου Νένα                                                                            
Τηλ:  6909-099055                                                                                                                                                                   
Blog: http://syllogikadytatt.blogspot.com                        

Θέμα: « ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ»


Ενημερώνουμε τους/τις συναδέλφους/ισσες εκπαιδευτικούς που χρησιμοποιούν τον Προαστιακό για τη μετακίνησή τους ότι η Α΄ ΕΛΜΕ  Κορινθίας, σε συνεργασία με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σύλλογο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού και με τα άλλα εκπαιδευτικά σωματεία της γραμμής του τρένου, συνεχίζει την προσπάθεια να παρέχεται η δυνατότητα προμήθειας μηνιαίων καρτών με μειωμένη τιμή 20% και για τους νέους συναδέλφους-μέλη των σωματείων μας που δεν περιλαμβάνονταν στις προηγούμενες λίστες. Τα ονόματα που μας δόθηκαν πέρσι έχουν ήδη περιληφθεί στη νέα Λίστα και δικαιούνται έκπτωση. Για να υπάρξει η δυνατότητα να συμπεριληφθούν και νέοι συνάδελφοι (οι φετινοί ή όσοι τυχόν μείνανε απέξω για οποιονδήποτε λόγο), θα πρέπει άμεσα να μας αποστείλετε τα στοιχεία που ζητάμε παρακάτω, στην ειδική συνημμένη φόρμα.
Όσοι συνάδελφοι (παλιοί και νέοι) ενδιαφέρονται να μετακινούνται με Προαστιακό, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση syllogikadytatt@gmail.com  το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 15/9/2017. Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν βρίσκονται στο συνημμένο excel και θα σταλούν με αυτήν τη μορφή αρχείου με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Τα στοιχεία (που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά) είναι:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΟΝΟΜΑ:
ΑΔΤ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ):
ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΑΠΟ):
ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΠΡΟΣ):
ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΣΧΟΛΕΙΟ:
ΠΕ (Κλάδος-Ειδικότητα):
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Κ. ΒΑΡΝΑΛΗΣ»

Διευκρινίζουμε ότι θα πρέπει να σταλούν ΟΛΑ τα στοιχεία ΟΛΩΝ των συναδέλφων (όχι μόνο των νέων αλλά κι αυτών που έχουν ήδη έκπτωση κι είναι στη Λίστα) καθώς γίνεται συνεχώς ανακαταγραφή όλων των μελών της λίστας. Εννοείται ότι έκπτωση μέσω των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ θα δικαιούνται εκπαιδευτικοί που είναι μέλη των εκπαιδευτικών μας σωματείων (μόνιμοι ή αναπληρωτές) καθώς και αποσπασμένοι συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία αρμοδιότητας των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ. Ως εκ τούτου:
·         Όσοι συνάδελφοι είναι αποσπασμένοι να αποστείλουν στις ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ όπου ανήκουν βεβαίωση μέλους από την ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ της οργανικής τους.

·        Όσοι συνάδελφοι μετατέθηκαν ή διορίστηκαν ως αναπληρωτές πρέπει να εγγραφούν ως μέλη των σωματείων μας κάνοντας τις παρακάτω ενέργειες

Α)  Να συμπληρώσουν και  αποστείλουν την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής μέλους.

Β) Να καταθέσουν το ποσό της συνδρομής (20 ευρώ για αναπληρωτές, 10 ευρώ για ΑΜΩ και 30 για μόνιμους αποσπασμένους ή μετατιθέμενους) στον λογαριασμό του Συλλόγου, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και την επισήμανση «συνδρομή 2017-18»  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR 8701710490006049040030710

Παρακαλούμε τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν   τους/τις συναδέλφους/ισσες και ιδίως τους αναπληρωτές που αναλαμβάνουν για πρώτη φορά υπηρεσία.
Οι συνάδελφοι (παλιά και νέα μέλη της λίστας) θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, καθώς σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ γίνουν δεκτά τα νέα ονόματα, θα προχωρήσουμε μαζί με τα άλλα Σωματεία σε κάποιας μορφής κινητοποίηση.
Παρακαλούμε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν-ενημερώνουν αρμοδίως όλους τους συναδέλφους και ιδίως τους αναπληρωτές που αναλαμβάνουν για πρώτη φορά υπηρεσία.

Για οποιαδήποτε απορία-ερώτηση-διευκρίνιση, επικοινωνήστε με την  Πρόεδρο   στο τηλέφωνο ή μέηλ  του Συλλόγου.

                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                


           ΙΑΚΩΒΟΥ ΝΕΝΑ                                                                     ΔΟΜΟΥΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.