Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 31-1-2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                  Ελευσίνα: 10/1/16
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Κώστας Βάρναλης»                                              Αρ. Πρωτ.: 1
ΕΔΡΑ: 7ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Νικόλαου Νέζη 56
(πρώην Θεοτοκοπούλου)                                                                   ΠΡΟΣ:ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πληρ. :Ιακώβου Νένα
Τηλ: 6909-099055

 
Την Κυριακή 31-1-2016 και ώρα 18:30 σας καλούμε να παρακολουθήσουμε παράσταση «12 ένορκοι» στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ. Ειδική τιμή εισιτηρίου για τον Σύλλογό μας : 10ευρώ.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων όσοι –ες συνάδελφοι-ισσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή και να δώσουν τα χρήματα μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στα μέλη του Δ.Σ. που είναι υπεύθυνα για το σχολείο τους (αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων συναδέλφων με τα μέλη του Δ.Σ.)
Θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση και επιστροφή μας, θα βγει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Οι 12 Ένορκοι
H πολυσυζητημένη παράσταση της χρονιάς, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και 2 βραβεία κοινού, έπειτα από μία sold-out περσινή σεζόν, ξεκινάει τον δεύτερο χρόνο της στην Αθήνα.

Το θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ μετατρέπεται σε δικαστικό μέγαρο και οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την «κλειδαρότρυπα» της αίθουσας ενόρκων, μία από τις πιο διχαστικές και επιδραστικές υποθέσεις όλων των εποχών, με τους 12 ενόρκους άλλοτε να ταυτίζονται και άλλοτε να συγκρούονται.

Οι 12 ένορκοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συνείδησή τους και κάθε ψηφοφορία τους είναι και μία μάχη, αλλά… μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί με μόνο όπλο την αλήθεια! Ποια θα είναι η ετυμηγορία τους; Και με τι «κόστος» για τον καθένα από τους 12;

Η υπόθεση

Στη Νέα Υόρκη του 1957, ένα αλλοδαπό αγόρι δεκαέξι χρόνων κατηγορείται για φόνο. 12 ένορκοι συνεδριάζουν για το αν θα εφαρμοστεί η θανατική ποινή, αντικατοπτρίζοντας τις - δυστυχώς διαχρονικές - προκαταλήψεις της κοινωνίας μας, μέσα από 12 πεντακάθαρα ψυχογραφήματα που ξετυλίγονται «βίαια» μπροστά στα μάτια μας. «12 θυμωμένοι άντρες» κλειδωμένοι σ’ ένα δωμάτιο, έχουν κληθεί να αποφασίσουν ομόφωνα για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, αντιμετωπίζοντας το βάρος της ευθύνης που φέρνει η κάθε τους απόφαση. (Διάρκεια: 80΄)
Οι 12 ένορκοι είναι: Χριστόδουλος Στυλιανού, Τρύφων Καρατζάς, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Περικλής Λιανός, Βασίλης Παλαιολόγος, Χάρης Μαυρουδής, Μανώλης Ιωνάς, Απόλλων Μπόλλας, Αλέξανδρος Πέρρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Αυγουστίνος Κούμουλος. Συμμετέχει ο Αλέξης Σταυριανός
Μετάφραση / Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Δραματουργική Επεξεργασία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη & Νότης Παρασκευόπουλος Α’ βοηθός σκηνοθέτη: Μαγδαληνή Παλιούρα
Β’ βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Κωνσταντέλλου
Σκηνικά: David Negrin Κοστούμια: Κική Μήλιου
 http://www.athinorama.gr/theatre/performance/oi_12_enorkoi-10040821.html
 

ΤΟ ΔΣ



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                           ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΟΜΟΥΖΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.