Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Α’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Κόρινθος, 10/12/2015
ΑΡΓΟΥΣ 17-19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20 100 Α.Π.: 12
ΤΗΛ-FAX: 27410 26 Προς: ΣΧΟΛΕΙΑ Α΄& Β΄ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Email: aelmek@gmail.com Κοιν. Β΄ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Blog: http://aelmekor.blogspot.com ΕΛΜΕ Θριασίου
ΣΕΠΕ Κορίνθου
ΣΕΠΕ Σικυωνίων
ΣΕΠΕ Δυτικής Αττικής
Σύλλογο Επιβατών Προαστιακού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που έχουν υποβάλει τα στοιχεία τους για την παροχή έκπτωσης με τον Προαστιακό ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει κάνει αποδεκτή ακόμη τη νέα λίστα και αυτή δεν έχει αποσταλεί στους σταθμούς. Σε συνεδρίασή του, το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας αποφάσισε να καλέσει και τα άλλα 5 εκπαιδευτικά σωματεία καθώς και το Σωματείο Εργαζόμενων Επιβατών με το οποίο συνεργαζόμαστε, σε συνάντηση ώστε να σχεδιάσουμε και να συντονίσουμε τις αναγκαίες δράσεις μας με στόχο να πετύχουμε την ένταξη στις λίστες και των νέων συναδέλφων. Η συνάντηση θα γίνει άμεσα και θα υπάρξει ενημέρωση για τις αποφάσεις της. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική εγρήγορση για την οργάνωση κινητοποιήσεων το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να πετύχουμε την έκπτωση και για τους νεότερους συναδέλφους μας (οι παλιές λίστες, πριν από τον Νοέμβρη 2014, εξακολουθούν και ισχύουν). Να θυμίσουμε ότι και το 2011-12-13 ήταν οι κινητοποιήσεις και η άσκηση πίεσης με κάθε τρόπο που είχαν πετύχει την έκπτωση, μετά από αγώνες αρκετών μηνών.
Εννοείται ότι, αν υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν έρθει στα σχολεία μετά την προηγούμενη προθεσμία της 20ης Νοέμβρη και που δεν προλάβανε να στείλουνε τα στοιχεία τους για να ενταχθούν στις λίστες, να το κάνουν άμεσα(μες στις επόμενες μέρες), στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ( aelmek@gmail.com ). Υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία πρέπει να είναι σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΗΡΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ). Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά είναι:
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΣΧΟΛΕΙΟ:
ΠΕ(Κλάδος-Ειδικότητα):
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ:
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διευκρινίζουμε ότι δεν χρειάζεται να ξανασταλούν τα στοιχεία των συναδέλφων που εστάλησαν προ 20ης Νοέμβρη 2015. Οι συνάδελφοι Διευθυντές, πάντως, ενθαρρύνονται να δηλώσουν και τα στοιχεία των αποσπασμένων σε άλλες περιοχές που σε προηγούμενες χρονιές χρησιμοποιούσαν τον Προαστιακό, καθώς μπορεί αυτοί να ξαναβρεθούν του χρόνου να τον χρησιμοποιούν.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν αρμοδίως όλους τους συναδέλφους. Για όποια νεότερη εξέλιξη, θα ενημερώσουμε πάλι με γραπτή ανακοίνωσή μας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ                      ΣΠΥΡΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.