Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 2ο-4ο ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς Ελευσίνα
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2105561490
ΦΑΞ: 2105561490
Email:a.elme.dyt.attikis@gmail.com
Ελευσίνα 17/09/2012



Είναι γνωστό ότι μέχρι και τη φετινή σχολική χρονιά τα 2ο -4ο Γυμνάσια Ελευσίνας λειτουργούσαν στην 1η Τάξη με τρία τμήματα των 21-23 μαθητών περίπου.
Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δυτικής αττικής (ΠΥΣΔΕ) στη συνεδρίασή του στις αρχές Ιουνίου με θέμα την διαπίστωση των κενών-πλεονασμάτων της περιοχής σε εκπαιδευτικό προσωπικό, υπολόγισε την λειτουργία των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων με τρία τμήματα στο 1ο έτος.
Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αττικής, πιστός στις κατευθύνσεις της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού, ζητάει εκ’ των υστέρων να «διορθωθεί» το δυναμικό των τμημάτων της 1ης τάξης των δύο σχολικών μονάδων αυξάνοντας τον αριθμό των μαθητών σε 27 ανά τάξη και την μεταφορά των «πλεονασματικών» μαθητών στο συγκρότημα των 1ου – 3ου γυμνασίων.
Είναι σαφές ότι Περιφερειακός διευθυντής προσπαθεί:
Α) Να μειώσει τις ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό τσουβαλιάζοντας τους μαθητές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εκπαιδευτική διαδικασία.
Β) Να δημιουργήσει συνθήκες συγχώνευσης των δύο σχολικών μονάδων.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς και γονείς των δύο σχολικών μονάδων καθώς και τους υπόλοιπους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας (Σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ένωση Γονέων Ελευσίνας, Δημοτική Αρχή κλπ) σε συγκέντρωση αύριο Τρίτη 7μμ στο συγκρότημα των 2ου-4ου Γυμνασίων Ελευσίνας για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας για την αποτροπή αυτής της κατ’ ουσία συγχώνευση των σχολικών μονάδων

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.





Καρυώτης Δημήτρης

Η Γραμματέας του Δ.Σ.





Βασιλείου Γιούλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.