Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

7ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 7
των αιρετών του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Αττικής
Ηλιοπούλου Σταυρούλας (τακτικού μέλους) και Δομούζη Σταυρούλας (αναπληρωματικού μέλους)
Εκπροσώπων των σχημάτων: Πλεύση στην εκπαίδευση -Αυτόνομη παρέμβαση-Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση εκπαιδευτικών.

Πραγματοποιήθηκε στις 21-03- 2014 η έβδομη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Αττικής και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Μετακίνησε με απόφαση της πλειοψηφίας εκπ/κό ΠΕ06 από Δημοτικό Σχολείο των Μεγάρων(ΕΑΕΠ) σε δυο άλλα σχολεία των Μεγάρων για να τοποθετήσει αναπληρώτρια εκπ/κό ΕΣΠΑ, που γύρισε από άδεια.

Δεν ήταν δυνατό να συναινέσω στη μετακίνηση συναδέλφισσας σε άλλη σχολική μονάδα χωρίς τη θέλησή της ούτε μπορούσα όμως να είμαι συνυπαίτια της απόλυσης άλλης συναδέλφισσας, επειδή είχε την ατυχία να προσληφθεί μέσω ΕΣΠΑ και τη στιγμή της επιστροφής της από άδεια να μην υπάρχει κενή θέση σε σχολείο ΕΑΕΠ.

Με τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ (ειδικότητες σε ΕΑΕΠ, παράλληλη στήριξη, υποστηρικτικό προσωπικό σε ειδικά σχολεία και νηπ/γεία, όπως ψυχολόγοι, κοιν.λειτουργοί, βοηθητικό προσωπικό με μισθούς πείνας) χωρίς να καλύψουν τα κενά στα σχολεία έχει ως αποτέλεσμα να έχουν χαθεί από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα χιλιάδες διδακτικές ώρες.

Υπάρχουν σχολεία στην περιοχή μας που από την αρχή της χρονιάς δεν έχουν εκπ/κούς ειδικοτήτων επειδή δεν είναι ΕΑΕΠ. Ευθύνεται ξεκάθαρα η τακτική του Υπουργείου που έχει σκοπό να υπονομεύσει τη σταθερή και μόνιμη εργασία, η κατάργηση των μόνιμων διορισμών και τα διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ οδηγούν απλά στην ελαστικοποίηση και απαξίωση της εργασίας του εκπαιδευτικού.

Γι αυτό το λόγο ψήφισα λευκό .

2) Τροποποίησε την τοποθέτηση ψυχολόγου ΕΣΠΑ (προσληφθείσας από την Περιφερειακή Δ/νση ΠΕ & ΔΕ Αττικής) έτσι ώστε να πηγαίνει σε Δημοτικά Σχολεία Ελευσίνας & Μαγούλας.

3) Γνωμοδότησε θετικά επί αιτήσεων τριών συναδέλφων για χορήγηση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων.

4)Αναγνώρισε προϋπηρεσία εκπ/κού ΠΕ60.


5)Γνωμοδότησε θετικά σε αίτηση συναδέλφου για χορήγηση άδειας ιδιωτικού έργου με αμοιβή .

6) Ενέκρινε τη μετακίνηση αναπληρώτριας εκπ/κού ΠΕ70, που είχε τοποθετηθεί προσωρινά σε Δημοτικό Σχολείο της Ελευσίνας για ν' αποδεσμευτεί εκπ/κός αποσπασμένη σε άλλο ΠΥΣΠΕ, σε Δημοτικό Σχολείο των Λιοσίων.


ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 ΤΗΛ:6946-658871
EMAIL:
crusify2002@yahoo.gr
ΔΟΜΟΥΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΤΗΛ:6973991266
EMAIL:domouzi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.