Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                       Ελευσίνα 16/1/2013
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                             Αρ.Πρ. : 238
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: 11ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας
Εθν.Αντιστάσεως & Φρ.Φουτρή                                ΠΡΟΣ:
19200 Ελευσίνα                                                        ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πληρ. :Ιακώβου Νένα      

ΘΕΜΑ:

19 Γενάρη, Αθήνα, πόλη αντιφασιστική:
Μαζί ενάντια στο ΦΟΒΟ και την ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ
Συλλαλητήριο κατά του φασισμού ΟΜΟΝΟΙΑ 14:00
Συναυλία ΣΥΝΤΑΓΜΑ 16:00

Στις 19 Γενάρη, διαδηλώνουμε όλοι –και πρώτοι οι εκπαιδευτικοί- ενάντια στο «τέρας» που λέγεται φασισμός. Καθημερινά βιώνουμε περιστατικά φασιστικής βίας, που απορρέει κυρίως από την κρατική τρομοκρατία. Διαδηλώνουμε εναντίον των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους, των νεοναζί και των επιθέσεων που υφίσταται το εργατικό κίνημα, οι μετανάστες και οι κοινωνικοί αγωνιστές.
Οι εξευτελισμοί και τα βασανιστήρια που δέχονται οι μετανάστες από την αστυνομία, καθώς και από το παρακράτος της Χρυσής Αυγής είναι στην ημερήσια διάταξη. Πρέπει όλοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να εμποδίσουμε την ανάπτυξη του φασισμού. Έτσι ενώνουμε τη κραυγή μας κατά του νεοναζισμού και του ρατσισμού μαζί με τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες μεταναστών, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους μαθητές σχολείων, τα συνδικάτα, τα Δημοτικά Συμβούλια, τις τοπικές κινήσεις, τις κινήσεις δικαιωμάτων, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις λαϊκές συνελεύσεις, τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις από όλη την Ελλάδα.
Η συλλογική μας δράση και η οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί την καλύτερη ασπίδα απέναντι στον εκφασισμό της κοινωνικής ζωής. Γι’ αυτό και είναι αναγκαία η φυσική παρουσία όλων στο συλλαλητήριο ως απόδειξη ότι είμαστε εδώ, αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                   ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.