Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 8ΟΥ ΔΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                Ελευσίνα 24/5/2011
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                            Αρ.Πρωτ. 71
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
8ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας                                                       ΠΡΟΣ:
Βασ. Λάσκου & Παναγιωτίδου                                               ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
19200 Ελευσίνα
Πληρ.:Ιακώβου Νένα                                                                ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Blog: http://syllogikadytatt.blogspot.com                                 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΕ
Mail: syllogikadytatt@gmail.com


Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπ/κών Δυτ. Αττικής καταγγέλλει:

  • Τον Υποδιευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων κ. Νταγκλή, ο οποίος στις 11/4/11 πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, το γραπτό και υπογεγραμμένο αίτημα 8 δασκάλων του σχολείου του για σύγκλιση Συλλόγου Διδασκόντων με θέμα τις εφημερίες του Σχολείου παραβιάζοντας την παράγραφο 2 της περίπτωσης ΣΤ’ του άρθρου 11 του Ν. 1566/85 η οποία προβλέπει πως «Ο Σύλλογος Διδασκόντων […] συνεδριάζει έκτακτα, όταν το κρίνει σκόπιμο ο πρόεδρος ή το ζητήσει εγγράφως για συγκεκριμένα θέματα τουλάχιστον το ένα τρίτο των μελών του».
  • Τον Προϊστάμενο του 1ου Γραφείου Π.Ε κ. Ρέντζιο και το Δ/ντη Εκπ/σης κ. Αρκιτσαίο, οι οποίοι αδιαφορούν για την κατάσταση αυταρχισμού με την οποία διοικείται το συγκεκριμένο σχολείο και με τη σιωπή τους συναινούν σε αυτόν τον τρόπο διοίκησης.

Οι συνάδελφοι- ισσες του Σχολείου γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας τους σε δίωρη ενημερωτική συνάντηση που είχαν με τη Διοίκηση στις 17/2/11. Συνεπώς, ο Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Π.Ε. και ο Δ/ντης Εκπαίδευσης είναι πλήρως ενήμεροι για:

  1. Την καταστρατήγηση του διδακτικού ωραρίου, που τους είχε γνωστοποιηθεί και καταγγελθεί απ’ το Δ.Σ, στις αρχές Ιανουαρίου
  2. Την παρεμπόδιση των εκπ/κών από το Δ/ντή και τον Υποδ/ντή να χρησιμοποιούν τα τεχνολογικά εργαλεία του Σχολείου καθώς είναι αδύνατη: α) η χρήση υπολογιστή ο οποίος παραμένει από την αρχή της χρονιάς στη συσκευασία του β) η χρήση fax αφού έχει αμεληθεί η επισκευή ή η αγορά νέας συσκευής γ) η χρήση του φωτοτυπικού.
  3. Την απαγόρευση της πρόσβασης των συναδέλφων στο αρχείο του Σχολείου στο οποίο έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι «εκλεκτοί» του Δ/ντή του Σχολείου.

Γιατί με χαρά δέχονται τη μετακίνησή τους κάποιοι συνάδελφοι απ’ το 8ο Μεγάρων; Γιατί στο συγκεκριμένο σχολείο δε στεριώνει, οικειοθελώς, νεοδιόριστος και στελεχώνεται εδώ και χρόνια από αναπληρωτές που δεν επιθυμούν να ξαναδουλέψουν εκεί;

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που τόλμησαν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα, που τόλμησαν να συσπειρωθούν ενάντια στο άδικο και να το καταγγείλουν!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΕΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ                ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.