Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση μέλους του Συλλόγου

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π.Ε.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Κώστας Βάρναλης»

 

 

 

Ελευσίνα,12/05/2024

Αρ. Πρωτ.: …27…..

ΕΔΡΑ:

Ταχ. Δ/νση: Πληρ. :

Τηλέφωνο: Blog:

Mail:

10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας

Ρήγα Φεραίου &Φουτρή

ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6909-099055

http://syllogikadytatt.blogspot.com

syllogikadytatt@gmail.com

 

 

 

ΠΡΟΣ:ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ

 

ΚΟΙΝ:Δ.Ο.Ε.




 

 

 

ΘΕΜΑ: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ»

 

Συνάδελφοι,/σσες,

Στηρίζουμε τον αγώνα των φοιτητών καθώς και το κάλεσμά τους για τη Δευτέρα, όπου θα γίνει ολονύκτια διαμαρτυρία ενάντια στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού:

«Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό. Οι εικόνες των νεκρών παιδιών στα συντρίμμια των επιθέσεων στη Ράφα είναι το αποτέλεσμα της στήριξης του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ από τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα, επιχειρώντας παράλληλα τον "στραγγαλισμό" της βοήθειας προς τους σχεδόν 1,4 εκατ. εκτοπισμένους Παλαιστίνιους, που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή, για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς, με όλους πλέον να αναγνωρίζουν ολοκληρωτική ανθρωπιστική καταστροφή.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων που στήριξαν την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που στηρίζουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας εδώ και μήνες ως "αυτοάμυνα" την εξόφθαλμη γενοκτονία των Παλαιστινίων, που ματώνουν τον ελληνικό λαό για να δίνουν μισό εκατομμύριο την ημέρα για να πλέει η φρεγάτα "Ύδρα" στην Ερυθρά Θάλασσα, δεν ξεπλένονται. Έχουν βάλει την σφραγίδα τους σε αυτή την φρίκη!

Ο πρωτόγνωρος φοιτητικός ξεσηκωμός σε πανεπιστήμια σε όλο τον πλανήτη είναι η απάντησή μας απέναντι στο έγκλημα! Από τα Πανεπιστήμια της Αμερικής και τους φοιτητές που δε λυγίζουν απέναντι στην βάρβαρη καταστολή της δήθεν προοδευτικής κυβέρνησης Μπάιντεν μέχρι τη Γαλλία και πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης, οι φοιτητές στέκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας και απαιτούν να σταματήσει εδώ και τώρα η γενοκτονία που Παλαιστινιακού λαού, οποιαδήποτε συνεργασία των πανεπιστημίων τους με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, γινόμαστε ένας ακόμα κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που όλο και δυναμώνει!

Απέναντι στους πολέμους που για τα κέρδη σκορπούν το θάνατο καθένας έχει την ευθύνη να μην μείνει σιωπηλός!

Αν θέλεις να λέγεται άνθρωπος, πρέπει να βγεις στο δρόμο, να φωνάξεις!

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

§  Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

§  Να αποχωρήσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από την Λωρίδα της Γάζας.

§  Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.

§  Η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.

§  Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Να γυρίσει πίσω η Φρεγάτα Ύδρα. "Δώστε λεφτά για την παιδεία όχι για του ΝΑΤΟ και της ΕΕ τα σφαγεία!"

Όλοι στην ολονύκτια διαμαρτυρία των φοιτητικών συλλόγων τη Δευτέρα 13 Mάη  μπροστά από την Πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα Προπύλαια στις 8 μ.μ.

                                   




 

 

 

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΤΣΑΡΟΥ THN TΡΙΤΗ 9/4/2024 ΣΤΙΣ 14:00

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π.Ε.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Κώστας Βάρναλης»

 

 

 

Ελευσίνα,6/04/2024

Αρ. Πρωτ.: …21…..

ΕΔΡΑ:

Ταχ. Δ/νση: Πληρ. :

Τηλέφωνο: Blog:

Mail:

10ο Δημ.Σχολείο Ελευσίνας

Ρήγα Φεραίου &Φουτρή

ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6909-099055

http://syllogikadytatt.blogspot.com

syllogikadytatt@gmail.com

 

 

 

ΠΡΟΣ:ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ

 

ΚΟΙΝ:Δ.Ο.Ε.




 

 

 

ΘΕΜΑ :«ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΤΣΑΡΟΥ»

Συνάδελφοι/σσες,

Όλοι στην κινητοποίηση στη Δ/νση την Τρίτη στις 14:00(αντί της Δευτέρας)  ενάντια στην απαράδεκτη εγκύκλιο που επιχειρεί με απειλές και τρομοκρατία να καθυποτάξει έναν ολόκληρο Κλάδο που αγωνίζεται! Κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας, για να την αξιοποιήσουν οι συνάδελφοι και να διευκολυνθούν να συμμετέχουν!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!